KUNSTSTOFMONTEUR GEZOCHT

Belangrijk
Super Belangrijk

Belangrijk
Super Belangrijk

Belangrijk
Super Belangrijk

MONTEUR – KUNSTSTOFPRODUCTIE

Aan boord van een varend superjacht van enkele miljoenen reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Zomaar 1 van de vele projecten die op jou als monteur kunststofproductie ligt te wachten. Uniek vanwege de locatie en het materiaal waar je mee werkt. Ben jij super handig? Jouw technische achtergrond is hier zeer welkom.

Solliciteren maar

Deel deze vacature

Word functietitel bij bedrijfsnaam!

Je kunt doorgroeien bij marant

RAMON – MONTEUR BINNENDIENST

”Ik werk al meer dan 25 jaar in de kunststof. Ik heb specifiek voor Marant als werkgever gekozen, omdat zij mij de mogelijkheden bieden om door te groeien en hogerop te komen. Aangezien ik straks toch wat ouder word en dan uiteindelijk van de werkvloer naar kantoor wil, is dit de ideale plek voor mij. Dit werk is zo ontzettend leuk, omdat het zo afwisselend is. Ik kan me eigenlijk niks anders voorstellen. Er zijn zoveel verschillende soorten leidingwerk en projecten. Het mooie van het werk is dat je echt overal komt en dat je moet inspringen op situaties. Dat maakt elke dag weer anders.”

Lijmen, lassen, lamineren en monteren

Tanks, leidingsystemen, apparaten, onderdelen en constructies. Allemaal volledig van kunststof en composiet. Het is de duurzame oplossing van nu en van de toekomst. Als monteur kunststofproductie ben jij straks dé persoon die er alles van weet. Want je begint met een volledige opleiding waarmee je alle benodigde certificaten haalt. En binnen no-time werk je aan de mooiste, meest afwisselende opdrachten en projecten. In onze werkplaats of op locatie in Nederland, bij 1 van onze opdrachtgevers. Voorzien van de modernste en veiligste gereedschappen en werkkleding. Aangestuurd door jouw leidinggevend monteur ga jij met je team onder andere: tanks en leidingsystemen maken. prefab onderdelen en leidingstukken op locatie inmeten en monteren. apparaten en andere producten bouwen en installeren.

Maak kennis met je collegas

SILVIA
MONTEUR BINNENDIENST

RHEM
WERKVOORBEREIDER

ALEX
LEERLING MONTEUR

“Het is mooi om een product helemaal vanaf het begin met je eigen handen te bouwen. Daar kan ik echt trots op zijn. Zeker als ik complexe materialen kan gebruiken, zoals koolstofvezels. De werksfeer is hier gewoon echt goed. Je mag allerlei opleidingen volgen en de verdiensten zijn goed. Ook qua overwerk word je goed betaald.” – Wim, monteur kunststofproductie

Contactpersoon

Onze recruiters staan voor je klaar!
bedrijfsleider
Peter van Gent
072-5743466

Neem contact op

Over bedrijf

Marant is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van producten uit kunststof. Wij zijn pioniers op het gebied van vezelversterkte kunststoffen, ook wel GVK, thermoharders of composieten genoemd. Daarnaast verwerken wij thermoplasten zoals PVC, HDPE, PP en PVDF. De combinatie van composieten en thermoplasten maakt ons uniek!

Meer info

Waar kom ik te werken?

Amperestraat 3
1704 SM
Heerhugowaard

Solliciteren maar